ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
Sahte Ak Partililer…
652 okunma

Sahte Ak Partililer…

ABONE OL
25 Şubat 2024 12:43
Sahte Ak Partililer…
1

BEĞENDİM

ABONE OL
[url=https://resimlink.com/G9PcU7C6m][img]https://r.resimlink.com/G9PcU7C6m.png[/img][/url]

Seçime sayılı günler kaldı artık. Zaman su misali akıp gidiyor. Ama hala bağımsız adaylar, Chp&İyi parti adayları sürekli değişim halinde. Partiler istifalar falanlar filanlar romantik komedi tadında bir seçime gidiyoruz.
Ak parti de durumlar pek farklı değil aslında. Bu dönem tekrar koltuk verilmeyen, aday gösterilmeyen lafta Ak partililer CHP’den Memleket partisinden, Yeniden Refah partisinden aday oldu.
Şimdi nerede Dava aşkı, nerede Reis sevdası. Her zaman şunu söylerim ki bu tezimin doğrulu bu seçim de gün yüzüne çıktı!
Gerçek Ak partili olmayan, koltuk bulamayınca partisinden istifa edip bağımsız aday veya Başka parti den aday olmanın manası nedir?
“KOLTUK SEVDASI”
Yıllardır partinin içinde olan bu Ak partililerin bir kısmı, bu seçim de ortaya çıkıp rengini belli etti!
Dedim ya bir kısmı diye; diğer büyük bir kitle olan kısımda, hem karnım doysun hem pastam Dursun diye, sesini çıkarmayıp, seçim günü sandıkta perdeler arkasında Ak partiye oy vermeyip ihanetlerine devam edecekler.
Sonra parti binalarında, sanki oy vermiş gibi destek verip, seçim kazanılırsa kalabalıklar içinde bayrak sallayacaklar.
Bunun adı düpedüz “ Hainliktir”
Ama hata kimde nerede oraya bakılması gerekir.
Gerçek dava gönül dostlarını küstürüp koltuk peşinde gezen adamları parti içinde tutarsan dışardan muhalefete ihtiyacın kalmaz. Allah’tan ülke de Muhalefet yok.
Ak parti kendi içinde kaynayan kazan ve kendi kendine muhalafet.
Bu seçim süreci çok su götürür. 31 Marta kadar daha neler neler görür ve yaşarız.
Ama bu sahte Ak partililer ne yazık ki, oy bölecekler. Muhalefet partililer ne kadar kabul etmese de, aday gösterildiği ve iktidar kaybetsin diye bunlara oy verecekler.
Burada ki en masum ve en büyük Mağdur Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Lafta muhalefet ile uğraş, parti içinde ki muhalefet ile uğraş.
Kıssadan Hisse;
Ağaçtan Maşa,
Aptaldan Paşa olmaz…!
Hadi Rastgele…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

rk
rk