ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
EMANET OYLAR…!
1248 okunma

EMANET OYLAR…!

ABONE OL
15 Mayıs 2024 13:20
EMANET OYLAR…!
1

BEĞENDİM

ABONE OL
[url=https://resimlink.com/G9PcU7C6m][img]https://r.resimlink.com/G9PcU7C6m.png[/img][/url]

Sürekli değişen bir ülke gündemi. Kaybedeni olmayan, bir yerel seçim sonrası. Ak Parti her Zaman ki gibi, seçim sonrası hiç kayıp yokmuş havasında. Cumhur ittifakı birinci parti çıkmış. O kadar yer kayıp edip, ittifak toplamı birinci olmak nasıl bir başarı ise!
Muhalefette; seçim sarhoşu hala. Bu kadarını onlar da beklemiyordu. Zaten emanet oylar ile bu kadar yer kazandılar. Aslında onlar da biliyor ama, ilk defa böyle bir başarı elde edince haklı olarak, bir sevinç ve sarhoşluk yaşıyorlar. Buraya kadar sorun yok. Sorun zamanın da olursa, genel seçim için kim Cumhurbaşkanı olur kavgası başladı!
En güçlü aday tabi ki İmamoğlu. Zaten lafta değişimi kendi önünü açmak için istedi.
Fakat millet geçim derdinde!
Ekonomi almış başını gidiyor!
Millet günü kurtarıp ertesi güne sağ çıkma mücadelesi verirken, yıllar sonrasının hesabı ne anlama geliyor?
Yerelde ki bu emanet oylar ile başarı, genel seçimde de devam edecek zihniyeti taşıyorlar çünkü.
Ne yazık ki, haklı seçim sarhoşluğu rehavete dönüşmüş durumda. Zaten halk ile Pek oralı olmayan CHP iyice farklı bir zihniyete bürünmeye başladı. İşte tehlike burada başlıyor. Şimdiden gelen emanet oy rehaveti CHP yi tamamen bitirir.
Sayın Cumhurbaşkanı tekrar aday olacak. Bu kaçınılmaz bir gerçek. 4 sene değil ama, 3 sene sonra bir erken seçim kapıda!
Ve hiç seçim kaybetmeyen Cumhurbaşkanlığı için! Erdoğan ile İmamoğlu seçimi birinci turda biter. Kent lokantaları! İstanbul’da işe yarar!
CHP’nin emanet oyları ve o oy sahiplerinin haklarını genel seçim sürecine kadar iyi koruyup müdafa etmesi lazım. Ama onu ne kadar başarırlar orası muamma.
İki ay olmadan bu görüntü hiç hoş değil.
Emanet her Zaman sahibini bekler.
Vakti geldiğinde yerine geri döner.
Bilmem anlatabildim mi?

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

rk
rk