ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
ResimLink - Resim Yükle
SANDIK KOKUSU…
4410 okunma

SANDIK KOKUSU…

ABONE OL
24 Mart 2024 16:52
SANDIK KOKUSU…
1

BEĞENDİM

ABONE OL
[url=https://resimlink.com/G9PcU7C6m][img]https://r.resimlink.com/G9PcU7C6m.png[/img][/url]

Fırtına öncesi sessizlik başladı. Seçim için artık son günler saatler. İktidar kazandık diyor, muhalefet kazandık. Ortada her yöne anketler.
Çok sürprizli hadi canım burasını nasıl kaybetti diyeceğimiz o kadar yerler olacak ki 1 Nisa’n tufan kıyamet.
Memleketim Balıkesir’de Ak Parti adayı ben kazandım diyor. Hatta %12 fark attığını iddia bile ediyor. Seçim sürecidir normal!
CHP adayı ben kazandım ben öndeyim sandıklara sahip çıkın diyor.
Yani kaybeden yok Balıkesir’de.
Anketlerde Ak Parti adayı önde gözükse de, benim saha gözlemim ve düşüncem tabi ki şahsi; Ak Partinin kaybedeceği yönde! Çünkü kararsızı geçtim, Ak partinin kendi içinde oy vermeyecek insanlar var. Sandığa gidecekler, ama boş oy için değil, yeni seçenek Yeniden Refah Partisi için!
Aslında her iki adayda deli dehşet çalışıyorlar. Her yerdeler! Ama her konuştukları, tokalaştıları oy verecek anlamı çıkarmak en büyük hata.
Hatta seçim çalışması için, arkasında bile gezen çoğu kişi oy vermeyecek. Ama çalıştı koştu imajı verecek ki, kazanırsa yeri korunsun kaybederse laf gelmesin.
Bir hafta da ne değişir ne olur bilemem ama, yıllardır aylardır Balıkesir’de sıkıntı var demekten dilimde tüy bitti. Hatır gönül algılar ile bugüne gelindi. Yolun sonu sandık.
Sandık Kokusu çok hoş gelmiyor. Şu önceden planlanan kalabalıkların seçim kazandırmayacağını bir türlü anlatamıyorum. Zaten tepki var, bir de üstüne ekonomik sıkıntılar binince kimsenin gözü kimseyi görmez.
Vatandaşın cebine dokunmaya başladığın zaman, dava aşkı Parti her şey biter. Ortada kalırsın.
Bu kadar destek alan, her istediği yapılan, il ilçe başkanları, belediye başkan adaylarına kadar herşeyi dizayn eden Sayın Yücel Yılmaz!seçimi kaybederse suçlu kim olmalı?
Genel seçimde ki kaybediş, Sayın Cumhurbaşkanı tekrar seçildiği için, konu olmadı. Çünkü yerel seçim var buradan telafi ederiz denildi.
Evet şuan Yücel başkan çok çalışıyor. Ama bu çalışmayı sahada olmayı keşke sürekli yapsaydı. Son iki ay ortada olunca halk bunu seçim geçim zamanı olduğunu biliyor.
Balıkesir siyaseti ve havası çok başkadır. Şuan her aday kendi derdinde. Garanti banko yerler var. Ama çok kayıplarda var. İlçelere gönderilen yüzdeler ne yazık ki doğru değil.
Yine de inşallah bu kadar emek ziyan olmaz. Ve Ak Parti Balıkesir’de kaybetmez.
Sonra abiler ablalar kâr etmez.!
Hoş seçim kaybedene Ankara’da başka koltuklar veriliyor ya neyse.
Bu seçim Balıkesir’im için hayırlısı ne ise o olsun. Benim dediğim olmasın.
RASTGELE…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

rk
rk